miercuri, 4 februarie 2009

Mireasa pentru totdeauna............


Aproape ca a inceput sezonul nuntilor....Din ce in ce mai multe tinere emotionate dau zori prin magazine in alegerea rochiei de mireasa la care au visat din copilarie. "E un moment superb sa fii mireasa, sa simti ca cineva te iubeste si ca alege ca din ziua nuntii inainte, sa-ti fie alaturi la bine si la greu."-spunea o tanara proaspat casatorita. Rochia de mireasă, invitaţiile, locaţia şi aranjarea mesei. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante preocupări ale celor care decid să spună da în faţa ofiţerului stării civile. Clasice, extravagante, retro sau romantice? Care va fi stilul abordat de viitorii însurăţei în organizarea marelui eveniment? Ce se poartă anul acestă în materie de rochii de mireasă, dar şi care sunt ultimele tendinţe la capitolul aranjamente?
Simplitatea rochiei, apărută ca tendinţă încă din 2008 se concertizează şi în moda de anul acesta.
În materie de aranjamente pentru nuntă, 2009 le aduce mirilor o serie de noutăţi. Aranjamentele din flori şi baloanele din anii trecuţi sunt înlocuite acum cu cele mai extravagante aceesorii: pene, mărgele, sfeşnice din fier forjat sau lumânări dintre cele mai inedite.Tot ce mai rămâne de făcut este să faceţi lista oaspeţilor, să trimiteţi invitaţiile şi… să spuneţi “Da”.
“Taina aceasta mare este; iar eu zic, în Hristos şi în Biserică.” (Efes. 5,32).
Si pentru ca totul sa fie asa cum iti doresti nu uita sa apelezi la cei care stiu cel mai bn sa o faca http://www.moniquemarriage.ro/.

Niciun comentariu: