luni, 5 ianuarie 2009

Conferinţa ANSSA, Ediţia a VI a, Ialomiţa-Amara


Staţiunea Amara a reunit, în weekend-ul 12-14 decembrie 2008, în cadrul Conferinţei Naţionale a Studenţilor din Şcolile de Administraţie Publică, studenţi din şapte centre universitare. Conferinţa organizată de Asociaţia Naţională a Studenţilor în Ştiinţe Administrative (ANSSA), a constituit un bun prilej de competiţie pentru studenţii din domeniul Ştiinţelor administrative şi chiar din cel al Ştiinţelor juridice, aşa cum a fost şi în cazul studenţilor suceveni.
Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, a fost reprezentată, la această competiţie, de cinci studenţi din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică, facultate a cărui decan este prof. univ. dr. Elena Hlaciuc. Toţi cei cinci studenţi din anul al II-lea, la specializările Administraţie Publică şi Drept, membri ai ANSSA, filiala Suceava, au intrat în competiţie cu studenţi din celelalte centre universitare din ţară: Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Bacău, Iaşi şi Ploieşti.

Rezultatele obţinute de studenţii suceveni au fost pe masură aşteptărilor, ei mulţumind astfel doamnei profesor Morariu Alunica pentru sprijinul acordat şi pentru devotamentul cu care le-a fost alături!!!