joi, 29 ianuarie 2009

Un mesaj excelent de analizat.........

Fata din poza se numeste Katie Kirkpatrick si are 21 de ani. Alaturi este iubitul sau, Nick, de 23.
Katie sufera de cancer in faza terminala si petrece multe ore pe zi primind tratamentul.
Chiar daca o durea foarte tare, pentru ca multe organe prezentau fisuri si trebuia sa i se administreze morfina, Katie a inaintat cu casatoria si a avut mare grija la detalii.
Rochia a trebuit sa fie modificata de mai multe ori , pentru ca ea a pierdut in greutate in fiecare zi datorita cancerului.
Un accesoriu obligatoriu la petrecere a fost tubul de oxigen. De fapt acesta a insotit-o pe durata intregii ceremonii si petreceri.
Cealalta pereche din poza e familia lui Nick, parintii sai care sunt emotionati ca fiul lor se casatoreste cu fata de care s-a indragostit in adolescenta.
Katie, asezata intr-un scaun pe roti si cu tubul de oxigen, ascultand pe sotul si prietenii ei cantand pentru ea.
Katie a murit la 5 zile după căsătorie. Sa vezi o femeie atât de slăbită îmbrăcată de mireasa si cu un aşa zâmbet pe buze ar trebui sa te facă sa gândeşti ca .... fericirea poate sa existe, daca încetam sa ne mai complicam vieţile.

Viaţa este frumoasa, iubeşte cu adevărat, râde incontrolabil si niciodata nu inceteaza a zambi oricat de ciudat ar fi motivul. Viaţa nu poate fi petrecerea care o aşteptăm dar atâta timp cat suntem aici, trebuie sa zâmbim si sa fim mulţumitori....
PS: Multumesc!!!

Niciun comentariu: